Venekuume ja Mönkijäkuume Erämessuilla Oulussa

8.5.2017

Erämessujen jättiosastolla yli 20 venettä!

Pohjois-Suomen Erämessut on metsästyksen, kalastuksen, retkeilyn ja luontomatkailun ystäville suunnattu erikoistapahtuma, joka kerää kahden vuoden välein yhteen lähes 600 näytteilleasettajaa ja 50 000 kävijää tehden siitä Pohjois-Euroopan ykköstapahtuman alallaan. Erämessut järjestetään Oulussa 25.-28.5.2017

Venekuume on perinteisesti osallistunut Erämessuille yhdessä Konekeskon kanssa ja on jälleen mukana jättiosastolla. Venekuumeen osastolla U100 (Oulun Konekauppa Oy) on laaja valikoima veneitä ja Raymarinen vene-elektroniikkaa sekä tietysti Venekuumeen myyjiä ja tehtaiden edustajia, jotka mielellään esittelevät mallistojaan.

  • Yamarin
  • Yamarin Cross
  • Finnmaster
  • Finnmaster Husky
  • Suvi
  • Buster

Messuille voi tulla ihan vaan fiilistelemään, tutustumaan vaihtoehtoihin tai tekemään venekaupat. Jos veneenosto on ajankohtainen, ei messutarjouksia voi ohittaa.

59DC_06_17.jpg

Yamarin 59DC


Mönkijäkuumeella oma osasto

Aiempina vuosina meiltä on toivottu osastolle myös mönkijöitä  ja tänä vuonna toive toteutuu.  Oulun Konekauppa on mukana messuilla kahdella osastolla. Mönkijäkuumeen osastolla U315 on esillä koko mönkijämallisto ja laaja valikoima lisävarusteita ja työlaitteita. Pääpaino on hyötykäyttöön varustelluissa mönkijöissä. Mukana on mm. Forest Pro hydraulikärry. Venekuumeen puoleta tuomme osastolle kaksi Sea-Doo -vesijettiä. Osastolla on myös BRP:n edustajia. 

Tervetuloa tutustumaan osastoihimme ja hyödyntämään tehtaiden edustajien asiantuntemusta ja mahtavia messutarjouksia!

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.