Lynx mallisto 2018

Sport

Kisarata on testiympäristö, joka ei suosi mahdollisuuksia. Starttaa Lynx Rave -moottorikelkka, joka on valmiina viivalle suoraan paketista. Tunne adrenaliini jo heti ensikosketuksesta kaasuun. Kesytä loputtomat patikot. Aja pohjoismaiden mestarilla!

Deep Snow Sport

Täysin uudistunut Lynx BoonDocker on tehty murskaamaan rajat ja muuttamaan mahdoton mahdollisuudeksi. Tämä uusi Kukkulan kuningas on kesyttämätön.

Crossover

Xtrim. Loputonta nautintoa. Ajamisen hauskuus alkaa tästä. Seikkaulunhaluisille legendaarinen Pohjolan lumikenttien valtias, Lynx Commander, joka ei kavahda haastaviakaan olosuhteita.

Commander

Lynx Commander on Pohjolan lumikenttien valtias, joka ei kavahda haastaviakaan olosuhteita. Se on ollut jo vuosia Euroopan suosituin leveämattoinen kelkkamallisto ja luotettava kumppani seikkailuihin Jäämereltä Antarcticalle.

Utility

Jotkut tehtävät on hoidettava olosuhteista riippumatta. Kun asialla on kaksi työn sankaria, Sinä ja Lynx, hommat eivät jää puolitiehen.

Touring

Lynx Adventure LX -moottorikelkka on väsymätön matkakumppani pilkkireissuille sekä koko perheen matkoille talven ihmemaahan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.