Uuden ajan monitoimikone. Radien-X –rungon myötä Xtrim SC on ajo-ominaisuuksiltaan täysin uudistunut. Ajonautinnon kruunaa Rotaxin 900-kuutioinen ACE-nelitahtimoottori, joka on värinätön, vääntävä ja taloudellinen.

Tekniset tiedot

Moottori: Rotax 900 ACE
Runko: Radien X
Iskunvaimentimet:
Etuiskunvaimentimet: KYB 36R
Telaston etuiskunvaimennin KYB 36
Telaston takaiskunvaimennin KYB 46
Telamatto: 406 x 3705 x 39 mm DSG
Istuin: Rave, yhden istuttava
Käynnistys: Sähköinen
Väri: White / Red / Black

small_Lynx_4-year-warranty-logo_EN_Black_CMYK.jpg

small_Build-Your-Ride-logo.jpg

Tekniset tiedot

Lisävarusteet

Xtrim SC 900 ACE

 Hallittavuuden ehdoilla. Radien-X -runko. Sen jokainen tekninen yksityiskohta on mietitty huolellisesti käsiteltävyyttä, suojaavuutta sekä mukavuutta ajatellen. Yhteistä jokaiselle Radien-runkoiselle Lynx-moottorikelkalle on vertaansa vailla oleva ajoelämys.

Rotax 900 ACE -moottori. Nelitahtivoimaa. Ennennäkemätöntä polttoainetehokkuutta ja käytön helppoutta. Sähköinen iTC-kaasuvipu tuo mukanaan kolme ajotilaa.

PPS²-3700-takajousitus. Vakautta ja urheilullisuutta. Mukavaan mutta sporttiseen kalibrointiin yhdistetty pitkä joustomatka tasaa huonokuntoisenkin reitin – myös kaksin ajettaessa. 3 705 mm pitkässä telamatossa ajovakaus ja monipuolisuus yhdistyvät ihanteellisella tavalla.

Tarkka ja kevyt ohjaus. A-LFS+-etujousitus. A-LFS+-etujousitus on edeltäjiään kevyempi. Pienemmän jousittamattoman massan ansiosta jousitus toimii herkemmin. Blade XC -suksi tarjoaa täydellisen yhdistelmän kantavuutta syvässä lumessa ja täsmällistä ohjattavuutta kovalla alustalla.

Crossover-istuin. Urheilullisen mukava. Sporttiseen ajoon suunniteltu Crossover-istuin on etuosastaan kapea ja takaosastaan leveä. Istuimen runsas pehmustus takaa mukavuuden pitkillä ajomatkoilla ja haastavilla reiteillä.

Toimituskulu 400 €

Hinta alk. 14 540 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.