Light Utility

49 Ranger 600 ACE

Markkinoiden taloudellisin Rotax 600 ACE –nelitahtimoottori tekee 49 Ranger –moottorikelkalla ajamisesta nautinnollista. Pitkä ja kapea telamatto varmistaa ketterän ja jouhevan etenemisen haastavissakin lumiolosuhteissa.

49 Ranger PRO 600R E­-TEC

Uskomaton etenijä. Tässä mallissa yhdistyvät nykyaikaisen vuoristokelkan etenemiskyky ja hyötykelkan ominaisuudet tyylillä. Rotax 600R E-TEC tarjoaa ajamisen keveyttä ja luokassaan ylivoimaista herkkyyttä.

49 Ranger ST 900 ACE

Sillanrakentaja. Ylellisen mukava matkamalli ja metsäkelkka samassa paketissa. 49 Ranger ST -mallissa kaksi maailmaa yhdistyy ennennäkemättömällä tavalla. Rotax 900 ACE -nelitahtimoottori on miellyttävän värinätön ja taloudellinen.

49 Ranger PRO 900 ACE

Uskomaton etenijä. Tässä mallissa yhdistyvät nykyaikaisen vuoristokelkan etenemiskyky ja hyötykelkan ominaisuudet tyylillä. Rotax 600R E-TEC tarjoaa ajamisen keveyttä ja luokassaan ylivoimaista herkkyyttä, kun taas 900 ACE säväyttää väännöllään ja hiljaisuudellaan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.