Entistä tehokkaampi ja kierrosherkempi Rotax 600R E-TEC –moottori on istutettu Radien –runkoon. Kokonaisuuden viimeistelevät herkkätoimiset ja monipuolisesti säädettävät Kashima-pinnoitetut KYB –iskunvaimentimet. Tervetuloa 600-luokan uusi kuningas!

Tekniset tiedot

Moottori: Rotax 600R E-TEC
Runko: Radien
Iskunvaimentimet:
Etuiskunvaimentimet KYB 40 HLCR Kashima,
Telaston taka- ja etuiskunvaimentimet 
KYB 46 HLCR Kashima
Telamatto: 381 x 3269 x 41 mm Cobra
Istuin: Rave, yhden istuttava
Käynnistys: Käsikäyttöinen
Väri: Viper Red / Black

small_Lynx_4-year-warranty-logo_EN_Black_CMYK.jpg

small_Build-Your-Ride-logo.jpg

Tekniset tiedot

Lisävarusteet

Rave RE 600R E-TEC

Huipputehoa. Rotax 600R E-TEC on 850-kuutioisen pikkuveli. Uutuusmoottorissa on 5 hevosvoimaa enemmän huipputehoa kuin edeltäjässään, mutta suurin muutos on moottorin parantunut kierrosherkkyys. Vaikka moottori reagoi kaasuun huomattavasti aiempaa terävämmin, on luokkansa paras polttoainetaloudellisuus säilynyt ennallaan. 600-luokan uusi valtias on syntynyt!

Radien-runko. Hallittavuuden ehdoilla. Optimaalinen painon keskittäminen on vakaan ajokokemuksen perusta. Kavennetun telatunnelin sekä kapean istuimen ja polttoainesäiliön ansiosta ajoasento on mukava ja kelkan selässä on helppo liikkua. Integroitu tunnelin lämmönvaihdin takaa kevyen ja tehokkaan jäähdytysratkaisun.

Voitokasta jousitusteknologiaa. PPS²-3300-takajousituksen salaisuus on progressiivinen vipusuhde ja pitkä joustomatka. Kytkemättömän telaston pukkien itsenäinen toiminta parantaa sen kykyä myötäillä ajoalustan epätasaisuuksia. 3 269 mm pitkä telamatto tarjoaa erinomaisen veto- ja jarrutuspidon sekä tekee kelkasta vakaan vauhdikkaassa ajossa ja patikkoisella reitillä.

Enemmän kontrollia ja vakautta. LFS-etujousitus on 300 g edeltäjäänsä kevyempi, mikä tekee jousituksen toiminnasta herkemmän. Iskunvaimennus on entistä parempi pidemmän joustomatkan ja maavaran ansiosta.

Radien-ohjaamo. Ohjauslaitteet on suunniteltu kuljettajan lähtökohdista: mittaristo onasennettu matalaksi. Kavennettu telatunneli sekä kapeaa istuin ja polttoainesäiliö tekevät kelkan selässä liikkumisesta vaivatonta.

Pyöristetyt sivupaneelit. Luonnollinen ajoasento. Muotoilu mahdollistaa tehokkaat nojausliikkeet käännöksissä. Pyöristetyt sivupaneelit on suunniteltu aggressiiviseen ajoon
patikkoisella reitillä.

Ota kärkipaikka. PDrive-kytkimen nopeasti reagoivat ja kitkattomat kaksoisrullat siirtävät voiman perinteisten liukunastojen sijaan. Erittäin herkkä vastaavuus kuormituksen vaihteluun, erinomainen kierrosluvun ylläpitotarkkuus, 1,3 kg kevyempi (verrattuna TRA VII) ja lähes huoltovapaa.

Rave-istuin. Urheilullisen mukava. Sporttiseen ajoon suunniteltu Rave-istuin on etuosastaan kapea ja takaosastaan leveä. Istuimen runsas pehmustus takaa mukavuuden pitkillä ajomatkoilla ja haastavilla reiteillä.

Kevyt ja tarkka ohjaus. Blade XC -sukset ovat 2 200 g Blade-suksiparia kevyemmät, ja ne tarjoavat samat täsmälliset ohjausominaisuudet pienemmällä ohjausvoimalla. 

Kashima-pinnoitetut KYB HLCR -iskunvaimentimet. Ensiluokkaista iskunvaimennusta. Hitaan ja nopean puristusvaimennuksen sekä paluuvaimennuksen pikasäädöt. Monipuolisen säädettävyyden ansiosta jousitus on helposti muutettavissa kuljettajan yksilöllisten mieltymysten ja vallitsevien ajo-olosuhteiden mukaiseksi. Kashima-pinnoite pienentää vaimentimen sisäistä kitkaa.

Toimituskulu 400 €

Hinta alk. 15 090 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.