Seikkailukelkka vaativaan makuun. Umpeen tuiskuttanutta uraa, vaikeakulkuista umpilunta ja pattista reittiä. Tätä voi pitkällä kelkkaseikkailulla joutua kohtaamaan. Xterrain RE on kelkka, joka on tehty selviytymään kaikesta tuosta. Se täyttää vaativimmankin seikkailijan tarpeet.

Tekniset tiedot

Moottori: Rotax 850 E-TEC
Runko: Radien
Iskunvaimentimet:
Etuiskunvaimentimet KYB 40 HLCR Kashima,
Telaston taka- ja etuiskunvaimentimet 
KYB 46 HLCR Kashima
Telamatto: 406 x 3705 x 51 mm PowderMax FlexEdge
Istuin: Crossover, yhden istuttava
Käynnistys: Käsikäyttöinen, sähköinen
Väri: Black / White

small_Lynx_4-year-warranty-logo_EN_Black_CMYK.jpg

small_Build-Your-Ride-logo.jpg

Tekniset tiedot

Lisävarusteet

Xterrain RE 3700 850 E­TEC

Rotax 850 E-TEC -moottori. Tehokkuuden uusi mittapu. Alan tehokkain 2-tahtimoottori tuottaa 165 hv* tehoa ja tarjoaa erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja kaasuvasteen. Koe voima, joka on omaa luokkaansa. *Valmistajan dynamometritestissä mitattu teho (hv) 2-tahtimoottorien
optimioloissa.

Radien-runko. Hallittavuuden ehdoilla. Optimaalinen painon keskittäminen on vakaan ajokokemuksen perusta. Kavennetun telatunnelin sekä kapean istuimen ja polttoainesäiliön ansiosta ajoasento on mukava ja kelkan selässä on helppo liikkua. Integroitu tunnelin lämmönvaihdin takaa kevyen ja tehokkaan jäähdytysratkaisun.

PPS²-takajousitus. Aggressiiviseen ajotyyliin. Telasto siirtää painoa kiihdytyksessä antaen telamatolle maksimaalisen pidon. Suksien kevennys on hallittua, ja kelkka pysyy hyvin hallinnassa vaikeassakin maastossa. Liukurungon vahvikkeiden ansiosta telasto sopii aggressiiviseen ajoon.

Enemmän kontrollia ja vakautta. LFS-etujousitus on 300 g edeltäjäänsä kevyempi, mikä tekee jousituksen toiminnasta herkemmän. Iskunvaimennus on entistä parempi pidemmän joustomatkan ja maavaran ansiosta.

Ota kärkipaikka. PDrive-kytkimen nopeasti reagoivat ja kitkattomat kaksoisrullat siirtävät voiman perinteisten liukunastojen sijaan. Erittäin herkkä vastaavuus kuormituksen vaihteluun, erinomainen kierrosluvun ylläpitotarkkuus, 1,3 kg kevyempi (verrattuna TRA VII) ja lähes huoltovapaa.

Kevyt ja tarkka ohjaus. Blade XC -sukset ovat 2 200 g Blade-suksiparia kevyemmät, ja ne tarjoavat samat täsmälliset ohjausominaisuudet pienemmällä ohjausvoimalla. 

Vahvaa suojaa. Heavy-duty -takapuskuri on näyttävä ja antaa kelkallesi lisäsuojaa.

Kashima-pinnoitetut KYB -iskunvaimentimet. Ensiluokkaista iskunvaimennusta. Hitaan ja nopean puristusvaimennuksen sekä paluuvaimennuksen pikasäädöt. Monipuolisen säädettävyyden ansiosta jousitus on helposti muutettavissa kuljettajan yksilöllisten mieltymysten ja vallitsevien ajo-olosuhteiden mukaiseksi. Kashima-pinnoite pienentää vaimentimen sisäistä kitkaa.

CrossOver-istuin. Urheilullisen mukava. Sporttiseen ajoon suunniteltu Crossover-istuin on etuosastaan kapea ja takaosastaan leveä. Istuimen runsas pehmustus takaa mukavuuden pitkillä ajomatkoilla ja haastavilla reiteillä.

Toimituskulu 400 €

Hinta alk. 17 990 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.