Lynx mallisto 2017

Sport

Kisarata on testiympäristö, joka ei suosi sattumaa. Käynnistä Lynx Rave ja valjasta voittoisa teknologia käyttöösi. Tunne, kuinka adrenaliinin virtaus vastaa kaasukahvan hipaisuun. Kesytä rajuinkin patikko. Aja Pohjolan reittien valtiaalla!

Deep Snow Sport

Elämä alkaa siitä, mihin kelkkareitti päättyy. Nautintoa on pohjaton puuterilumi ja jyrkät nousut. Sankareita ovat he, jotka ensimmäisenä piirtävät telan kuvan huipulle - Sinä ja BoonDocker.

Crossover

Voisitko luopua vauhdinhurmasta, jos saisit tilalle mukavuuden ja hyvän etenemiskyvyn umpihangessa? Tuskinpa. Siksi Lynx Xtrim-mallisto on suunniteltu tarjoamaan molemmat ominaisuudet.

Utility

Jotkut tehtävät on hoidettava olosuhteista riippumatta. Kun asialla on kaksi työn sankaria, Sinä ja Lynx, hommat eivät jää puolitiehen.

Touring

Täydellisen viikonlopun resepti: ota mukaan parhaat ystäväsi, varaa kunnon eväät ja nuotiotarpeet ja suuntaa talviseen erämaahan. Lynx-retkikelkalla nautit talvipäivän jokaisesta hetkestä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.