Hyvä syvän lumen kelkka toimii kuin se olisi raajojen jatke. Se on yhtä kuljettajansa kanssa ja tottelee hänen jokaista liikettään tarkasti. BoonDocker on syntynyt pohjoismaisiin olosuhteisiin. Se on kotonaan pehmeässä lumessa, mutta ajo-ominaisuudet ovat hyvät myös vaativilla reiteillä.

Tekniset tiedot

Moottori: ROTAX 600 E-TEC, 2-tahti
Telamatto: 406 x 3705 / 64 PowderMax FlexEdge
Etujousitus: A-LFS+
Etu iskunvaimentimet: HPG 36
Telaston tyyppi: PPS²-3700-DS
Etupukin iskunvaimennin: HPG 36
Takapukin iskunvaimennin: HPG 36

Alusta: REX2
Sukset: Blade DS
Istuin: BD 1-istuttava
Ohjaustanko: teräs, 130 mm korotuspala, mountainremmi
Sähkökäynnistys: käsikäynnistin
Peruutusvaihde: RER
Lämmitettävät käsikahvat: vakio
Peilit: lisävaruste 
Tuulilasi: 140 mm
Vetokoukku: lisävaruste
Mittaristo: Multifunction 
Väri: Black / Yellow / Yellow 

Lataa tarkemmat tekniset tiedot PDF

BoonDocker 3700 600 E-TEC

BoonDocker -malleja kiidättää markkinoiden taloudellisin kaksitahtimoottori Rotax 600 E-TEC. Moottorissa yhdistyvät vääntävä ja sitkeä luonne sekä reilu huipputeho. 

  • Rotax 600 E-TEC -moottori tarjoaa polttoainetehokkuutta ja sitkeää suorituskykyä. Voimansiirto on optimoitu syvän lumen ajoon.
  • PPS²-DS-takajousitus. Telasto siirtää painoa kiihdytyksessä antaen telamatolle maksimaalisen pidon. Suksien kevennys on hallittua, ja kelkka pysyy hyvin hallinnassa vaikeassakin maastossa.
  • A-LFS+-etujousitus on edeltäjiään kevyempi. Pienemmän jousittamattoman massan ansiosta jousitus toimii herkemmin. 3 mm:n olkatapin jättö keventää ohjausta erityisesti hitaassa vauhdissa ja pehmeässä lumessa.
  • Blade DS -sukset. Ketterää ja tarkkaa ohjattavuutta pehmeässä puuterilumessa.
  • Flexedge-telamatto. Lyhentämällä telapuikkoja teimme telamaton reunoista taipuisat. Tämä helpottaa kelkan kallistamista sekä ajoa umpihangessa ja viistorinteessä. Näin 41 cm:n telamaton kantavuus yhdistyy 30 cm:n telamaton hallittavuuteen.
  • BoonDocker-istuin. Istuin on paras silloin, kun sitä ei tarvitse ajatella. BoonDocker-istuimen muotoilu parantaa kuljettajan mahdollisuuksia liikkua kelkan selässä.
  • Kavennettu tunneli. Yläreunoistaan kavennettu telatunneli mahdollistaa kapeamman penkin ja tankin käytön, minkä ansiosta kelkan päällä liikkuminen on helppoa ja ajoergonomia huippuluokkaa.
     

small_Lynx_4-year-warranty-logo_EN_Color_CMYK.jpg

small_Build-Your-Ride-logo.jpg

TILAA BOONDOCKER 2017, TEE SIITÄ AINUTLAATUINEN JA SÄÄSTÄ RAHAA MUTTA TOIMI HETI! TEHDASASENNETUT LISÄVARUSTEET VAIN 25.4. 2016 SAAKKA.  Tutustu tästä!

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 13 580 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.