Älä alistu kompromisseihin: uudistuneiden BoonDocker DS -mallien jokainen yksityiskohta on suunniteltu pehmeään lumeen ja vaikeaan maastoon, täyttämään kaikkein vaativimpienkin kuskien toiveet. Uusi BoonDocker DS 4100 800R E-TEC tekee vaikutuksen huikealla etenemiskyvyllään ja helpolla ajettavuudellaan. Puhdasveriset syvän lumen kelkkamme esittäytyvät nyt entistä kevyempinä, suorituskykyisempinä – ja hauskempina!

Tekniset tiedot

Moottori: ROTAX 800R E-TEC, 2-tahti
Telamatto: 406 x 4141 / 75 PowderMax FlexEdge 
Etujousitus: A-LFS+
Etuiskunvaimentimet: KYB 36
Telaston tyyppi: PPS2-4100-DS
Etupukin iskunvaimennin: KYB 36 
Takapukin iskunvaimennin: KYB 46
Alusta: REX2
Sukset: Blade DS
Istuin: BD 1-istuttava
Ohjaustanko: teräs, 130 mm korotuspala, mountainremmi
Sähkökäynnistys: lisävaruste
Peruutusvaihde: RER
Lämmitettävät käsikahvat: vakio
Peilit: lisävaruste 
Tuulilasi: 140 mm
Vetokoukku: lisävaruste
Mittaristo: Multifunction
Väri: Black / Black / Black 
 

Lataa tarkemmat tekniset tiedot PDF

BoonDocker DS 4100 800R E-TEC

  • Rotax 800R E-TEC -moottori tarjoaa poikkeuksellista voimaa ja tehokkuutta. 
  • PPS²-DS-takajousitus. Telasto siirtää painoa kiihdytyksessä antaen telamatolle maksimaalisen pidon. Suksien kevennys on hallittua, ja kelkka pysyy hyvin hallinnassa vaikeassakin maastossa. 
  • A-LFS+-etujousitus on edeltäjiään kevyempi. Pienemmän jousittamattoman massan ansiosta jousitus toimii herkemmin. 3 mm:n olkatapin jättö keventää ohjausta erityisesti hitaassa vauhdissa ja pehmeässä lumessa.
  • Blade DS -sukset. Ketterää ja tarkkaa ohjattavuutta pehmeässä puuterilumessa.
  • Flexedge-telamatto. Lyhentämällä telapuikkoja teimme telamaton reunoista taipuisat. Tämä helpottaa kelkan kallistamista sekä ajoa umpihangessa ja viistorinteessä. Näin 41 cm:n telamaton kantavuus yhdistyy 30 cm:n telamaton hallittavuuteen.
  • BoonDocker-istuin. Istuin on paras silloin, kun sitä ei tarvitse ajatella. BoonDocker-istuimen muotoilu parantaa kuljettajan mahdollisuuksia liikkua kelkan selässä.
  • Kavennettu tunneli. Yläreunoistaan kavennettu telatunneli mahdollistaa kapeamman penkin ja tankin käytön, minkä ansiosta kelkan päällä liikkuminen on helppoa ja ajoergonomia huippuluokkaa. 

small_Lynx_4-year-warranty-logo_EN_Color_CMYK.jpg

small_Build-Your-Ride-logo.jpg

TILAA BOONDOCKER 2017, TEE SIITÄ AINUTLAATUINEN JA SÄÄSTÄ RAHAA MUTTA TOIMI HETI! TEHDASASENNETUT LISÄVARUSTEET VAIN 25.4. 2016 SAAKKA.  Tutustu tästä!

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 16 790 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.