Crossover

Xtrim 600 ACE

Xtrim 600 ACE on kelkka täynnä suuria ominaisuuksia. Se on tehty kelkkailijoille, jotka arvostavat ajomukavuutta, helppokäyttöisyyttä ja taloudellista suorituskykyä.

Xtrim SC 600 E-TEC

Xtrim SC on aina valmiina – olipa reissun tarkoitus piristävä iltalenkki tai viikon safari Jäämerelle. Se on pohjoismaisten reittien väsymätön kulkija ja tarvitsee kuskikseen sinut, jolle pitkät kelkkareissut ovat laatuaikaa parhaimmillaan.

Xtrim SC 900 ACE

Xtrim SC on aina valmiina – olipa reissun tarkoitus piristävä iltalenkki tai viikon safari Jäämerelle. Se on pohjoismaisten reittien väsymätön kulkija ja tarvitsee kuskikseen sinut, jolle pitkät kelkkareissut ovat laatuaikaa parhaimmillaan.

Xtrim RE 3500 600 E-TEC

Se, kuinka hauskaa kelkkailu ylipäätään voi olla, selviää vasta koettuasi tämän kelkan. Xtrim RE on crossover, jonka suorituskyky sekä reitillä että reitin sivussa vetää väkisinkin suupielet virneeseen. 2017 UUTUUS!

Xtrim RE 3500 800R E-TEC

Se, kuinka hauskaa kelkkailu ylipäätään voi olla, selviää vasta koettuasi tämän kelkan. Xtrim RE on crossover, jonka suorituskyky sekä reitillä että reitin sivussa vetää väkisinkin suupielet virneeseen.

Commander Limited 600 E-TEC

Lynx Commanderissa urheilukelkan mukavuus ja käsiteltävyys yhdistyvät leveätelaisen moottorikelkan monikäyttöisyyteen ja uskomattomaan etenemiskykyyn. Commander Limited on Commanderin erikoisvarusteltu versio.

Commander 800R E-TEC

Kaikkien aikojen urheilullisin leveätelainen! Kuvittele, mitä syntyisi, jos maailman paras maastoauto varustettaisiin tehokkaimman urheiluauton moottorilla ja ajo-ominaisuuksilla. Joko ymmärrät, mistä Commander 800R E-TEC -mallissa on kyse?

Commander Touratech 800R E-TEC

Commander Touratech on tehty yhtä lailla reiteille kuin tiettömille taipaleille ja tarkoitettu kuskeille, joille retki erämaahan on jotakin muuta kuin parin tunnin saunalenkki. Rankkojen reissujen erikoiskelkka on toteutettu yhteistyössä moottoripyörävarusteistaan tunnetun Touratechin kanssa, ja sen seikkailuhenkinen varustus on taattua Touratech-laatua: puskurit ja tavaratelineet on tehty kestämään kovaa käyttöä vuodesta toiseen. Kelkan pohjana on väkivahva Commander 800R E-TEC, joten suorituskyky on taattu, oloissa kuin oloissa.

Commander 900 ACE

Lynx Commanderissa urheilukelkan mukavuus ja käsiteltävyys yhdistyvät leveätelaisen moottorikelkan monikäyttöisyyteen ja uskomattomaan etenemiskykyyn. Nyt myös nelitahtimoottorilla! UUTUUS 2017

Commander GT 900 ACE

Ylellinen Commander Grand Tourer on unohtumattomiin seikkailuihin räätälöity kaksipaikkainen crossover-kelkka, jolla matka taittuu mukavasti sekä reitillä että koskemattomilla lumikentillä. UUTUUS 2017

Commander GT 1200

Legendan seuraava edistysaskel. Ylellinen Commander Grand Tourer on unohtumattomiin seikkailuihin räätälöity kaksipaikkainen crossover-kelkka, jolla matka taittuu mukavasti sekä reitillä että koskemattomilla lumikentillä. UUTUUS 2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.