Ski-Doo 2018

MX Z

Mukavuus ja urheilullisuus samassa paketissa. Ski-Doo-kilpakelkan ominaisuudet ja silmää hivelevä muotoilu.

Renegade

Tieto siitä, että kelkkasi on valmis mihin vain, tuo ajoosi lisää vapautta ja varmuutta. Juuri tämän tunteen saavutat vuoden 2018 Renegade-malleilla. Niiden pidempien telamattojen ja erikoisominaisuuksien ansiosta otat haltuusi niin reitit, maastot kuin hypytkin.

Freeride

Freeride on heille, joille moottorikelkkailu on extreme-urheilua. Hangessa kikkailu, hypyt ja dropit – Freeride on pelivälineesi, jos tavanomainen moottorikelkka ei riitä sinulle.Uuden Freeride-kelkan kanssa et jää miettimään mihin pystyt, koska melkeinpä kaikki on mahdollista. Uusi neljännen sukupolven REV-runko tekee kelkan hallinnasta syvässä lumessa ja ilmassa vaivatonta. Valittavana on neljä säätöä, joten saat sen huipputason suorituskyvyn vastaamaan aina ajo-olosuhteitasi.

Summit

Ymmärrämme kaipuusi päästä ajamaan jyrkkiin rinteisiin ja koskemattomille hangille. Miltä tuntuu löytää aina jotain uutta, jotakin erilaista, seuraava ikimuistoinen näkymä. Tämä seikkailunhalu on vuoden 2018 syvän lumen kelkkojen malliston keskiössä. Nämä kelkat on suunniteltu siten että voit ottaa haastavimmatkin maastot haltuun vaivattomasti.

Grand Touring

Ylellisyyttä reiteille. Viikonloppu on liian lyhyt haaskattavaksi. Ota siitä kaikki irti Ski-Doo Grand Touring -moottorikelkalla. Se vie sinut pitemmälle kuin ikinä kuvittelit pääseväsi.

Expedition

Ski-Doon Expedition-kelkat ovat oman tiensä kulkijoita. Ne on suunniteltu olosuhteisiin, joissa valmiit kelkkareitit ovat harvassa. Niissä yhdistyvät retkikelkan mukavuus, maastokelkan suorituskyky ja hyötykelkan monipuolisuus.

Tundra

Tundra-kelkat on suunniteltu viemään sinut paikkoihin, jotka useimmilla muilla kulkuneuvoilla eivät ole saavutettavissa. Tässä tärkeä merkitys on LTS-teleskooppietujousituksella, joka mahdollistaa leveän ja tasaisen pohjan, mikä saa kelkan liukumaan syvässä lumessa ja esteiden yli vaivattomasti pulkan lailla.

Skandic

Skandic-kelkat eivät ole pelkästään leveällä telamatolla varustettuja versioita vapaa-ajan kelkoista, vaan ne on suunniteltu alusta alkaen työkäyttöön, mistä ovat osoituksena niiden erinomaiset veto-, kuljetus- ja kantavuusominaisuudet.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.