Renegade

Renegade Sport 600 ACE

Edullinen ja hyvin varusteltu Crossover-kelkka. Renegade Sport on täydellinen kelkka kuljettajille, jotka haluavat kaiken. Hyvät ajo-ominaisuudet reitillä ja pitkä telamatto takaa etenemisen myös syvässä lumessa. Edullista hintaa unohtamatta.

Renegade Adrenaline 900 ACE

Verraton kelkka reittiajoon. Sen pidempi telamatto vaimentaa patikot ja mahdollistaa pehmeän kyydin myös umpihangessa. Vaikuttava varusteluvalikoima polttoainetaloudellisella Rotax 900 ACE-moottorilla.

Renegade X-RS 850 E-TEC

Renegade X-RS:n pidemmän telamaton antama vetopito ja kilpatason KYB Pro -iskunvaimentimien lähes rajaton jousituksen suorituskyky täyttävät vaativankin kuljettajan toiveet – erityisesti REV Gen4 -runkoon ja Rotax 850 E-TEC -moottoriin yhdistettynä.

Renegade Backcountry 600 E-TEC HO

Ei kompromisseja. Täyttä ajonautintoa niin kelkkareiteillä kuin umpihangessakin. Näin voidaan kiteyttää Renegade Backcountryn luonne. Siinä yhdistyy tasapainoisesti ketteryys syvässä lumessa sekä mukavuus ja täsmällisyys vaativassa reittiajossa.

Renegade Backcountry X 850 E-TEC

Renegade Backcountry on huipputason crossover-kelkka uudella REV Gen4 -rungolla ja tehokkaalla Rotax 850 E-TEC -moottorilla. Kelkassa yhdistyvät tarkka käsiteltävyys reittiajossa sekä ketterä ja vaivaton ohjattavuus reitin ulkopuolella.

Renegade X 1200 4-TEC

Renegade X on ihanteellinen kelkka vaativille reiteille. Siinä on vankat iskunvaimentimet, tukku kilpahenkisiä ominaisuuksia sekä suorituskykyinen ja mukava rMotion 137 -telasto.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.