Kun viet itsesi ja kelkkasi äärirajoille syvässä lumessa, saatat kaivata alastuloihin hieman lisävakautta. Freeride 154 S-38 -kelkan keula on täydellinen yhdistelmä vakautta ja ketteryyttä syvässä lumessa.

Tekniset tiedot

Moottori: Rotax 850 E-TEC
Runko: REV Gen4
Etuiskunvaimentimet: KYB Pro 36 R EasyAdjust
Telaston etuiskunvaimennin:  KYB Pro 40 EasyAdjust
Telaston takaiskunvaimennin:  KYB Pro  EasyAdjust
Telamatto: 406 x 3912 x 63,5 mm PowderMax Light with FlexEdge
Istuin: Mountain
Käynnistys: Sähköinen
Väri: Iceberg blue

small_Ski-Doo_4-Year-Warranty_Logo_Color_Light_Background.jpg

Kevätennakkomallit tilattavissa 21.4. 2018 saakka >>

Tekniset tiedot

Lisävarusteet

Freeride 154 S-38 850 E-TEC

ROTAX 850 E-TEC moottori. Enemmän tehoa. Alan tehokkain kaksitahtimoottori*. Siinä on 10 hevosvoimaa* enemmän kuin edeltäjämallissa ja uskomaton kaasuvaste. Uuden pDrive-ensiökytkimen ansiosta se reagoi 30 prosenttia nopeammin kuin 800R E-TEC, mikä mahdollistaa välittömän hallinnan. *Perustuu BRP:n sisäiseen kaksitahtimoottorien dynamometritestaukseen optimaalisissa olosuhteissa.

pDrive-kytkin. Nopea, tehokas, helppokäyttöinen. Uudella pDrive-kytkimellä on tärkeä merkitys REV-kelkkojen nopeuden kannalta. Kytkimen nopeat ja kitkattomat kaksoisrullat siirtävät voiman perinteisten liukunastojen sijaan. Neulalaakeroidut ylikokorullat, leveät keskipakopainot ja akseli-akselilla-rakenne varmistavat sujuvan toiminnan ja pitkän käyttöiän. Erittäin herkkä vastaavuus kuormituksen vaihteluun, erinomainen kierrosluvun ylläpitotarkkuus ja 1,3 kg kevyempi kuin TRA VII.

REV Gen4 -runko. Legendan uusi sukupolvi. Neljännen sukupolven REV-runko on suunniteltu aggressiivisille kelkkailijoille. Kapea ja pienikokoinen runko antaa kuljettajalle lisää liikkumatilaa ja mahdollistaa paremman ohjattavuuden. Kelkka on erittäin herkkä keskitetyn painopisteen (erityisesti sivusuuntaisen), kevyemmän painon ja alan johtavan jousituksen ansiosta.

KYB Pro kisatason iskunvaimentimet. Nämä iskunvaimentimet kuuluvat MXZx 600RS -kilpakelkkojen vakiovarustukseen, joten voit olla varma, että ne ovat erittäin toimivat ja kestävät vaativissakin olosuhteissa. Lisäsäiliöllinen rakenne takaa hyvän suorituskyvyn. Iskunvaimentimet ovat huollettavat. Puristusvaimennuksen pikasäätöön ei tarvita työkaluja, ja paluuvaimennuksen säätö kuuluu vakio-ominaisuuksiin.

tMotion-telasto. Tehokkaat käännökset. tMotion joustaa sivusuunnassa ja helpottaa näin kelkan kallistamista. Tämän mahdollistaa keskisaranan pallonivel takapukin ja jaetun etupukin välissä. Vahvasti progressiivinen jousitusgeometria tekee ajosta kelkkareiteillä entistä tasaisempaa.

RAS 3 S-38 -etujousitus. Tarkkuutta reiteille, ketteryyttä hangille. Sama geometria ja ohjausominaisuudet kuin syvän lumen kelkan RAS 3 -etujousituksessa parantavat suorituskykyä ja takaavat kevyen ohjaustuntuman sekä kelkkareiteillä että sen ulkopuolella. Suunniteltu erityisesti crossover-käyttöön. Kaksi raideleveyttä: 1020 mm ja 975 mm.

Profiloidut astinlaudat. Pitävä ote. Lumi läpäisee helposti verkkorakenteisen astinlaudan, mikä estää kelkan juuttumista lumeen ja puhdistaa astinlaudat paremman pidon mahdollistamiseksi. Tasaisempi jalkojen asento lisää mukavuutta ja parantaa hallintaa. 20 mm korkeampi kuin REV-XM. (vain X-paketti)

Suunniteltu syvään lumeen. Syvän lumen kelkan uudistettu rakenne helpottaa käsittelyä ja tekee siitä helpommin hallittavan kaikissa olosuhteissa. Keulan kapea muotoilu, telatunneli ja astinlaudat mukautuvat lumeen optimaalisella tavalla. Avoin tunnelin pää estää laahausta.

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 18 390 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.