Ski-Doo mallisto 2020

Sport

Suorituskykyiset 2020 Ski-Doo MXZ -kelkat on suunniteltu erityisesti reittiajoon. Ketterät MXZ-kelkat reagoivat ohjausliikkeisiin välittömästi, suoriutuvat käännöksistä tarkasti ja ovat kuin kotonaan isoissa pateissa. Niiden voimanlähteenä toimivat alan tehokkaimpiin ja luotettavimpiin kuuluvat Rotax-kaksitahtimoottorit.

Crossover

Tänään puuterihangilla kurvailua, huomenna pidempi kelkkaretki valmiita reittejä pitkin – mikäpä sen parempaa. Onnistuneeseen ajoreissuun sisältyy sopivissa määrin seikkailun tuntua ja uusia kokemuksia. Ski-Doon Backcountry-kelkan kyydissä ei ole tarvetta kompromisseihin, vaan voit suunnata juuri sinne minne haluatkin.

Deep Snow

2020 Ski-Doo Freeride on oikea valinta kelkkailijalle, joka on valmis erottumaan joukosta. Freeride-kelkan omaa luokkaansa oleva moottori, kisahenkinen runko ja jousitukset sekä uniikki ulkomuoto tekevät siitä ainutlaatuisen. Summit on suunniteltu pitkiin ja rentoihin päiviin hankien keskellä. Kun kiipeät jyrkkää rinnettä, kurvailet puuterilumessa tai pujottelet metsikön halki, Ski-Doo Summit reagoi välittömästi pienimpiinkin ohjausliikkeisiisi.

Touring

Next Generation. Päivitettyä tyyliä ja suorituskykyä. Parhaista talvimaisemista pääsee nauttimaan vain moottorikelkan kyydissä. Upeat näkymät muuttuvat vieläkin upeammiksi hyvässä seurassa. Ski-Doon Grand Touring -kelkat ovat täynnä ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tekemään sinun ja matkustajasi olo mahdollisimman mukavaksi.

Light Utility

Tundra kuljettaa sinut umpihangessa pitkienkin taipaleiden päähän vaivattomasti ja tehokkaasti niin työ- kuin vapaa-ajan tarkoituksiakin varten. Expedition Sport on nyt saatavana REV Gen4 -rungolla ja päivitetyllä 900 ACE -moottorilla. Kelkassa on yhdistetty REV Gen4 -rungon ja RAS 3 -etujousituksen ketterä käsiteltävyys 900 ACE -moottorin tehoon ja luotettavuuteen. Näin on saatu aikaan täydellinen yhdistelmä tarkkaa käsiteltävyyttä ja vahvaa suorituskykyä.

Utility

Hyötykäyttöön suunnitelluissa Skandic-kelkoissa on pitkät, erityisleveät telamatot, jotka parantavat etenemiskykyä syvässä lumessa. Hyvästä pidosta on puolestaan hyötyä raskaiden kuormien kuljettamisessa. Luotettavat Rotax-moottorit toimivat varmasti haastavissa talviolosuhteissa. Kaikki samassa paketissa. Pohjolan olosuhteisiin suunnitellut Expedition-kelkat ovat aivan omaa luokkaansa, sillä niissä yhdistyy retkikelkan mukavuus, syvän lumen kelkan suorituskyky ja hyötykelkan monipuolisuus.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.