Ski-Doo 2017

MX Z

Ota tiukat käännökset haltuun. Jokainen ajo on haaste. Tarkasti ja herkästi reagoivalla MXZ-kelkalla menoasi eivät rajoita töyssyisinkään reitti tai jyrkinkään mutka – olet valmiina siihen, mitä vastaasi tulee.

Renegade

Renegade on parhaimmillaan kaikissa olosuhteissa. Pitempi ja leveämpi telamatto on vakaa reitillä ja tarjoaa mahtavan etenemiskyvyn.

Freeride

Freeride on heille, joille moottorikelkkailu on extreme-urheilua. Hangessa kikkailu, hypyt ja dropit – Freeride on pelivälineesi, jos tavanomainen moottorikelkka ei riitä sinulle.

Summit

Uudistunut Summit mullistaa käsityksesi siitä, mitä moottorikelkalla voi umpihangessa tehdä. Se hoitelee hankalimmatkin maastot ja tiukimmat käännökset höyhenenkevyesti ja tarkasti.

Grand Touring

Ylellisyyttä reiteille. Viikonloppu on liian lyhyt haaskattavaksi. Ota siitä kaikki irti Ski-Doo Grand Touring -moottorikelkalla. Se vie sinut pitemmälle kuin ikinä kuvittelit pääseväsi.

Expedition

Työhön ja nautiskeluun. Käytitpä kelkkaasi takametsien kartoittamiseen, kelkkamatkailuun ystäväsi kanssa tai tukkien vetämiseen, huomaat, että mikään muu kelkka ei hoida tätä kaikkea yhtä täydellisesti.

Tundra

Tundra on kevyt hyötykelkka arkiaskareisiin ja yleiskäyttöön. Sillä on myös leikkisämpi puolensa, ja siksi voit ottaa sillä kaiken irti myös vapaa-ajastasi. Tundralla valloitat lumisimmatkin maastot niin arkena kuin pyhänäkin.

Skandic

Luotettava työjuhta. Skandic on ennen kaikkea työkelkka. Se on ladattu täyteen näppäriä ominaisuuksia, jotka takaavat, että hommat tulevat tehtyä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.