Renegade

Renegade Sport 600 ACE

Renegade Sport on täydellinen kelkka kuljettajille, jotka haluavat kaiken. Hyvät ajo-ominaisuudet reitillä ja pitkä telamatto takaa etenemisen myös syvässä lumessa. Edullista hintaa unohtamatta.

Renegade Adrenaline 900 ACE

Verraton kelkka reittiajoon. Sen pidempi telamatto vaimentaa patikot ja mahdollistaa pehmeän kyydin myös umpihangessa. Vaikuttava varusteluvalikoima polttoainetaloudellisella Rotax 900 ACE-moottorilla.

Renegade X-RS 600 E-TEC HO

Tämä kelkka on kaikkein vaativimpien crossover-harrastajien makuun. Sillä ajat missä haluat. Malli pohjautuu MXZx 600RS -kilpakelkkaan, ja siinä on mm. vahvistettu runko ja KYB PRO 40 -iskunvaimentimet. Kuvassa kevätennakkomalli Black / Black / Black

Renegade X-RS 800R E-TEC

Tämä kelkka on kaikkein vaativimpien crossover-harrastajien makuun. Sillä ajat missä haluat. Malli pohjautuu MXZx 600RS -kilpakelkkaan, ja siinä on mm. vahvistettu runko ja KYB PRO 40 -iskunvaimentimet.

Renegade Backcountry 600 E-TEC HO

Ei kompromisseja. Täyttä ajonautintoa niin kelkkareiteillä kuin umpihangessakin. Näin voidaan kiteyttää Renegade Backcountryn luonne. Siinä yhdistyy tasapainoisesti ketteryys syvässä lumessa sekä mukavuus ja täsmällisyys vaativassa reittiajossa.

Renegade Backcountry X 800 E-TEC

Onko Renegade Backcountry X syvänlumenkelkka vai reittikelkka? Se on molempia. Siinä on kehittyneet ominaisuudet sekä vaativille kelkkareiteille että erämaan puuterilumille.

Renegade X 1200 4-TEC

Renegade X on ihanteellinen kelkka vaativille reiteille. Siinä on vankat iskunvaimentimet, tukku kilpahenkisiä ominaisuuksia sekä suorituskykyinen ja mukava rMotion 137 -telasto.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.