Yhteystiedot

Kelkkakuumetta hoitaa Oulun Konekauppa Oulussa ja Ojan Rauta Raahessa ja Ylivieskassa

Valikoimiimme kuuluvat Lynx ja Ski-Doo  -moottorikelkat ja niihin liittyvät varusteet ja tarvikkeet, mönkijät, veneet, peräkärryt sekä puutarhakoneet. Lisäksi tarjoamme tuotteisiin liittyvät oheispalvelut kuten rahoituksen ja varaosat. Oulussa ja Ylivieskassa meillä on BRP:n merkkihuolto. Oulussa huollamme myös Yamahan perämoottorit. Raahessa Lynx ja Ski-Doo -moottorikelkat huoltaa Raahen Pikahuolto.      
           kelkkakuume_lynx_boondocker_2019.jpg


Kelkkakaupassa olemme vahva osaaja. Myymme vuodessa yhteensä yli 700 uutta tai käytettyä kelkkaa. Suomessa Lynxin ja Ski-Doon markkinaosuus on noin 70% uusista moottorikelkoista ja  Lynx ja Ski-Doo ovat uudella, vahvalla 2020 mallistollaan terävintä kärkeä kelkkakaupassa.  Tämän vuoksi meillä on myös laaja ja monipuolinen valikoima vaihtokelkkoja. Vaihtokelkat ja kattava Lynx ja Ski-Doo mallisto muodostavat yhdessä valikoiman, jossa on valinnanvaraa. Meiltä löytyy oikea kelkka vaativille harrastajille, aloittelijoille ja työkseen kelkkaileville ammattilaisille kuten poromiehille ja viranomaisille. Laajan  valikoiman  ja hyvän kaupan osaamisen ansiosta olemme valtakunnan johtava kelkkakauppias ja edelläkävijä.

oulunkonekauppa_kelkkakuume_panoraama.jpg

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.