Yhteystiedot

Kelkkakuumetta hoitaa Ojan Rauta Oulussa, Raahessa ja Ylivieskassa

Ojan Rauta on perinteikäs kaupan ammattilainen, jolla on  pienkonemyymälät Oulussa, Raahessa ja Ylivieskassa. Valikoimiimme kuuluvat Lynx ja Ski-Doo  -moottorikelkat ja niihin liittyvät varusteet ja tarvikkeet, mönkijät, veneet, peräkärryt sekä puutarhakoneet. Lisäksi tarjoamme tuotteisiin liittyvät oheispalvelut kuten rahoituksen ja varaosat. Lynx ja Ski-Doo moottorikelkat huoltaa Oulussa Fennomotors, Raahessa Raahen Pikahuolto  ja Ylivieskassa Automaalaamo Sailokoski.

                       oulunkonekauppa_kelkkakuume_henkilökunta.jpg


Kelkkakaupassa olemme vahva osaaja. Myymme vuodessa yhteensä yli 700 uutta tai käytettyä kelkkaa. Suomessa Lynxin ja Ski-Doon markkinaosuus on noin 70% uusista moottorikelkoista ja  Lynx ja Ski-Doo ovat uudella, vahvalla 2014 mallistollaan terävintä kärkeä kelkkakaupassamme.  Tämän vuoksi meillä on myös laaja ja monipuolinen valikoima vaihtokelkkoja. Vaihtokelkat ja kattava Lynx ja Ski-Doo mallisto muodostavat yhdessä valikoiman, jossa on valinnanvaraa. Meiltä löytyy oikea kelkka vaativille harrastajille, aloittelijoille ja työkseen kelkkaileville ammattilaisille kuten poromiehille ja viranomaisille. Laajan  valikoiman  ja hyvän kaupan osaamisen ansiosta olemme valtakunnan johtava kelkkakauppias ja edelläkävijä. Siksi kelkkakuume.com

oulunkonekauppa_kelkkakuume_panoraama.jpg

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.