Crossover

Commander 600 E-TEC

Legendoja ei tehdä, ne syntyvät. Xtrim Commander 600 E-TEC on Euroopan ostetuin moottorikelkka. Siinä yhdistyvät urheilukelkan mukavuus ja käsiteltävyys leveätelaisen monikäyttöisyyteen ja uskomattomaan etenemiskykyyn.

Commander 900 ACE

Lynx Commanderissa urheilukelkan mukavuus ja käsiteltävyys yhdistyvät leveätelaisen moottorikelkan monikäyttöisyyteen ja uskomattomaan etenemiskykyyn. Commander Limited on Commanderin erikoisvarusteltu versio.

Commander Limited 600 E-TEC

Lynx Commanderissa urheilukelkan mukavuus ja käsiteltävyys yhdistyvät leveätelaisen moottorikelkan monikäyttöisyyteen ja uskomattomaan etenemiskykyyn. Commander Limited on Commanderin erikoisvarusteltu versioversio.

Commander 800R E-TEC

Kuvittele, mitä syntyisi, jos maailman paras maastoauto varustettaisiin tehokkaimman urheiluauton moottorilla ja ajo-ominaisuuksilla. Joko ymmärrät, mistä Commander 800R E-TEC -mallissa on kyse?

Commander Touratech 800R E-TEC

Commander Touratech on tehty yhtä lailla reiteille kuin tiettömille taipaleille ja tarkoitettu seikkailunjanoisille ja haasteita etsiville kuljettajille.

Commander 5900 900 ACE

Lynx Commanderissa urheilukelkan mukavuus ja käsiteltävyys yhdistyvät leveätelaisen moottorikelkan monikäyttöisyyteen ja uskomattomaan etenemiskykyyn. Commander 5900 50th Anniversary -malli on Commanderin erikoisvarusteltu versio.

Commander Grand Tourer 900 ACE

Ylellinen Commander Grand Tourer on unohtumattomiin seikkailuihin räätälöity kaksipaikkainen crossover-kelkka, jolla matka taittuu mukavasti sekä reitillä että koskemattomilla lumikentillä.

Commander Grand Tourer 1200

Ylellinen Commander Grand Tourer on unohtumattomiin seikkailuihin räätälöity kaksipaikkainen crossover-kelkka, jolla matka taittuu mukavasti sekä reitillä että koskemattomilla lumikentillä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.