Rajatonta riemua. Xtrim RE 850 E-TEC on kotonaan patikkoisella reitillä ja reitin sivussa. Se on yhdistelmä raakaa voimaa ja kepeää käsiteltävyyttä tarjoten kuljettajalleen loputonta ajamisen iloa.

Tekniset tiedot

Moottori: Rotax 850 E-TEC
Runko: Radien
Iskunvaimentimet:
Etuiskunvaimentimet: KYB 40 HLCR Kashima
Telaston etuiskunvaimennin KYB 46 HLCR Kashima
Telaston takaiskunvaimennin KYB 46 HLCR Kashima
Telamatto: 406 x 3487 x 59 mm PowderMax
Istuin: BD, kahdenistuttava
Käynnistys: Käsikäyttöinen
Väri: Black / Race Orange

small_Lynx_4-year-warranty-logo_EN_Black_CMYK.jpg

small_Build-Your-Ride-logo.jpg

Tekniset tiedot

Lisävarusteet

Xtrim RE 850 E­TEC

Rotax 850 E-TEC -moottori. Tehokkuuden uusi mittapu. Alan tehokkain 2-tahtimoottori tuottaa 165 hv* tehoa ja tarjoaa erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja kaasuvasteen. Koe voima, joka on omaa luokkaansa. *Valmistajan dynamometritestissä mitattu teho (hv) 2-tahtimoottorien optimioloissa.

PS²-3500-takajousitus. Urheilullisuutta reiteille ja syvään lumeen. PPS²-3500 tuo Xtrim RE -kelkkaan aimo annoksen sporttisuutta. 3 487 mm pitkän telamaton ansiosta kelkka kääntyy näppärästi reitin tiukimpiinkin mutkiin ja kulkee vaivatta syvässä lumessa.

Ota kärkipaikka. PDrive-kytkimen nopeasti reagoivat ja kitkattomat kaksoisrullat siirtävät voiman perinteisten liukunastojen sijaan. Erittäin herkkä vastaavuus kuormituksen vaihteluun, erinomainen kierrosluvun ylläpitotarkkuus, 1,3 kg kevyempi (verrattuna TRA VII) ja lähes huoltovapaa.

Enemmän kontrollia ja vapautta. LFS-etujousitus on 300 g edeltäjäänsä kevyempi, mikä tekee
jousituksen toiminnasta herkemmän. Iskunvaimennus on entistä
parempi pidemmän joustomatkan ja maavaran ansiosta.

Blade DS -sukset. Suunniteltu syvään lumeen. Ketterää ja tarkkaa ohjattavuutta pehmeässä puuterilumessa.

BoonDocker-istuin. Aktiiviseen ajamiseen. Istuin on paras silloin, kun sitä ei tarvitse ajatella. BoonDocker-istuimen muotoilu parantaa kuljettajan mahdollisuuksia liikkua kelkan selässä.

Kashima-pinnoitetut KYB HLCR -iskunvaimentimet. Ensiluokkaista iskunvaimennusta. Hitaan ja nopean puristusvaimennuksen sekä paluuvaimennuksen pikasäädöt. Monipuolisen säädettävyyden ansiosta jousitus on helposti muutettavissa kuljettajan yksilöllisten mieltymysten ja vallitsevien ajo-olosuhteiden mukaiseksi. Kashima-pinnoite pienentää vaimentimen sisäistä kitkaa.

Toimituskulu 400 €

Hinta alk. 17 390 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.