Lynx mallisto 2020

Sport

Lynx Rave -moottorikelkan menestys Euroopan kilparadoilla on vertaansa vailla. Tuon menestyksen pohjalta on suunniteltu myös uusi Rave RE, joka on entistä herkempi, helpompi ja nopeampi ajaa. Legendan on aika ottaa seuraava askel!

Crossover

Lynx Xtrim -malliperhe tarjoaa mukavat ja urheilulliset moottorikelkat kinoksessa huimailuun, rentoon retkeilyyn ja pitkille kelkkamatkoille. Ajamisen hauskuus alkaa tästä.

Commander

Ei ole liioittelua kutsua Euroopan suosituinta leveätelaisten mallistoa legendaariseksi. Vaikeiden olosuhteiden erikoislaitteeksi tehty Lynx Commander -moottorikelkka on paitsi äärimmäisen etenemiskykyinen, myös uskomattoman mukava ja luotettava matkakumppani.

Xterrain

Etenemiskykyinen, urheilukelkan ajo-ominaisuuksilla ladattu ja huippuvarusteltu Lynx Xterrain määrittelee seikkailullisen moottorikelkan uusiksi.

Deep Snow

Toteuta syvän lumen päiväunesi! Kuvittele eteesi loputon koskemattoman lumen ja jyrkkien rinteiden leikkikenttä. Ota allesi Lynx BoonDocker, ja huomaat, että käsitys mahdottoman rajasta jäi kauas taaksesi. Päiväunista on tullut todellisuutta!

Light Utility

Arktisen maaston osaaja. Täyspitkä telamatto ja kapea raideväli tekevät 49 Ranger -moottorikelkasta ketterän ja etenemiskykyisen, jonka käsiteltävyys on Radien-X -rungon myötä viety uudelle tasolle. Tiheän välityksen ja tehokkaan jäähdytysjärjestelmän ansiosta mikään arktinen maasto tai lumiolosuhde ei ole 49 Ranger -kelkalle vierasta.

Utility

Markkinoiden järeimmät leveätelaiset. Lynx 69 Ranger –mallisto tarjoaa markkinoiden edistyksellisimmät moottorikelkat 600 millimetriä leveällä telamatolla. Vertaansa vailla olevan vetokyvyn lisäksi 69 Ranger –moottorikelkat ovat täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja maasto-ominaisuuksia. 59 YETI kunnioittaa Lynx-hyötykelkkojen perinteitä. Se on kovaan työkäyttöön tehty kelkka, jonka vetoteho ja etenemiskyky tekevät vaikutuksen, ja joka kestää raskasta käyttöä vuodesta toiseen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.