Jokainen lauma tarvitsee johtajan. Kilpakelkoista vaikutteita saanut 2019 Renegade X-RS on täydellinen valinta kelkkailijoille, jotka haluavat ottaa haltuunsa reitin kuin reitin. Sen uskomaton ketteryys ja suorituskyky auttavat selviytymään voittajana vaikeimmastakin maastosta.

Tekniset tiedot

Moottori: Rotax 850 E-TEC
Runko: REV Gen4
Etuiskunvaimentimet: KYB Pro 36 R EasyAdjust
Telaston etuiskunvaimennin:  KYB Pro 40 EasyAdjust
Telaston takaiskunvaimennin:  KYB Pro 40 EasyAdjust
Telamatto: 381 x 3487 x 40,6 mm Ice Cobra
Istuin: Trail performance
Käynnistys: Sähköinen
Väri: Black

small_Ski-Doo_4-Year-Warranty_Logo_Color_Light_Background.jpg

Kevätennakkomallit tilattavissa 21.4. 2018 saakka >>

Tekniset tiedot

Lisävarusteet

Renegade X-RS 850 E-TEC

ROTAX 850 E-TEC moottori. Enemmän tehoa. Alan tehokkain kaksitahtimoottori*. Siinä on 10 hevosvoimaa* enemmän kuin edeltäjämallissa ja uskomaton kaasuvaste. Uuden pDrive-ensiökytkimen ansiosta se reagoi 30 prosenttia nopeammin kuin 800R E-TEC, mikä mahdollistaa välittömän hallinnan. *Perustuu BRP:n sisäiseen kaksitahtimoottorien dynamometritestaukseen optimaalisissa olosuhteissa.

pDrive-kytkin. Nopea, tehokas, helppokäyttöinen. Uudella pDrive-kytkimellä on tärkeä merkitys REV-kelkkojen nopeuden kannalta. Kytkimen nopeat ja kitkattomat kaksoisrullat siirtävät voiman perinteisten liukunastojen sijaan. Neulalaakeroidut ylikokorullat, leveät keskipakopainot ja akseli-akselilla-rakenne varmistavat sujuvan toiminnan ja pitkän käyttöiän. Erittäin herkkä vastaavuus kuormituksen vaihteluun, erinomainen kierrosluvun ylläpitotarkkuus ja 1,3 kg kevyempi kuin TRA VII.

REV Gen4 -runko. Legendan uusi sukupolvi. Neljännen sukupolven REV-runko on suunniteltu aggressiivisille kelkkailijoille. Kapea ja pienikokoinen runko antaa kuljettajalle lisää liikkumatilaa ja mahdollistaa paremman ohjattavuuden. Kelkka on erittäin herkkä keskitetyn painopisteen (erityisesti sivusuuntaisen), kevyemmän painon ja alan johtavan jousituksen ansiosta.

rMotion-telasto. Suorituskykyä, kontrollia ja mukavuutta. Tarjoaa enemmän suorituskykyä, mukavuutta ja mukautuvuutta. Parasta kaikessa? Säädöt on säädetty. Tehtäväsi on vain nauttia kelkasta. Jousitusdynamiikka ja progressiivinen jousitusgeometria tekevät rMotionista pintaherkän pikkupatikossa unohtamatta isojen pattien vaatimaa lisävoimaa.

RAS 3 -etujousitus. Tarkka etuosa. Ainutlaatuinen A-tukivarsilla toteutettu etujousitus takaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja tarkan käsiteltävyyden myös erittäin vaativissa ajo-olosuhteissa.

X-RS-ominaisuudet. Race ready. Rankkoihin kilpaolosuhteisiin suunnitellussa X-RS-paketissa on monia erikoisominaisuuksia. Eteenpäin siirretty ohjausasento mahdollistaa aggressiivisen kaarreajon ja seisaaltaan ajon. Liukurungot ja astinlaudat on vahvistettu rajuja alastuloja varten.

KYB Pro kisatason iskunvaimentimet. Nämä iskunvaimentimet kuuluvat MXZx 600RS -kilpakelkkojen vakiovarustukseen, joten voit olla varma, että ne ovat erittäin toimivat ja kestävät vaativissakin olosuhteissa. Lisäsäiliöllinen rakenne takaa hyvän suorituskyvyn. Iskunvaimentimet ovat huollettavat. Puristusvaimennuksen pikasäätöön ei tarvita työkaluja, ja paluuvaimennuksen säätö kuuluu vakio-ominaisuuksiin.

RS-astinlaudat. Tilaa liikkua. Suunniteltu aggressiiviseen seisaaltaan ajoon. Leveät ja kestävät astinlaudat ovat lähes koko matkaltaan tasaiset. Aiempaa paksumpi alumiinilevy (3 mm, aiemmin 1,8 mm) sekä etu- ja takavahvikkeet kestävät rajuimmatkin alastulot.

Toimituskulut 400 €

Hinta alk. 17 790 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.